MENU

+

Alle prijzen zijn, Dienst en B.T.W. inbegrepen

Touts les prix sont, Service et T.V.A. inclus

Restaurant Esmeralda

Jozef Nellenslaan 161

8300 Knokke-Heist

Gesloten maandag en dinsdag,

ook op zondagavond,

uitgezonderd Vakanties & Feestdagen 

Fermé lundi et mardi,

aussi le dimanche soir,

excepté  les Vacances & Jours de Fètes

+

© 2018 Restaurant Esmeralda.
Created with love by GuerrillaGirls

 

Vis & Schaaldieren   –   Poissons & Crustacés

 

Kreeft - Homard

  • lauw, salade, mayo – tiede, salade, mayo 55€

  • “Armoricaans” eigen jus, dragon – “Armoricaine” jus de cuisson, estragon 60€

 

Kabeljauw - Cabillaud

  • gepocheerd, bladspinazie, mousseline / Poché, épinards en branches, mousseline 35€

  • prei-stoemp, garnalen en jus / stoump de poireaux, crevettes et jus 40€

 

Zeetong - Sole 45€

Gebraden, tartaarsaus, slaatje / Meunière, salade, sauce tartare

 

Baars – Bar de mer   45€

eekhoorntjesbrood, schorseneren, gevogelte/truffeljus  –  cèpes, salsifis, jus de volaille/truffes

 

Tarbot - Turbot 65€

  • Gepocheerd, bladspinazie, mousselinesaus - poché, épinards en branches, sauce mousseline

  • Aan de graat gebraden, choron-saus - Rôti à l’arrêt, sauce choron

 

Koninklijke krabscharen - Manchons de crabe royale 60€

Geroosterd, kruidenboter / Grillé, beurre aux herbes

 

Vlees & Gevogelte  –  Viandes & Volailles

 

Fazant – Faisan

( voor 2 personen – pour 2 personnes ) 85€

gebraden met witloof “Brabançonne”  –   rôti aux chicons “Brabançonne”

champagnesaus, appeltjes en veenbessen   –   sauce au champagne, pommes et airelles

Vol au Vent 40€

wit van koekoek, zwezerik, in velouté, truffel – blanc de coucou, ris de veau, en velouté, truffes

 

Angus

Rundslende, Béarnaisesaus / Entrecôte Sauce Béarnaise 40€

Rundslende in Pepersaus / Entrecôte au Poivre vert 40€

HOOFDGERECHTEN - PLAT PRINCIPAUX